PF

Tedy konec roku 2017 a začátek roku 2018

A jak je na Dokola zvykem – nic. Kdo čeká nějaké nápadité PF ve kterém se weby předhánějí, u nás je nenalezne. A to je pozitivum a jistota! Za sebe slibuji, že příštá rok tady zase nic nového nenajdete.

Snad nějak zhodnotit a zrekapitulovat rok 2017. Na kole se jezdilo, když to rekapituluji vychází mi to na 9000 km za rok a to bude asi rekord. Veselá odbočka – autem už prakticky nejezdím. Kolo se drželo, vyjma kosmetických drobností, vše šlapalo. Letošní Španělské Pyrenej mne nadchly, bylo to náročné a nádherné, a vlastně na dno jsem si nesáhl, trochu mi vzrostlo sebevědomí a příští rok bych si troufl i na víc. Tak uvidíme (uvidíte).

Počasí na Silvestra dělá psí kusy, teď na teploměru vidím 13 stupňů na nulou  a slunce svítí jak v létě. Inu oteplování, zatím bylo pořád hezky a dalo se jezdit každý den. Ale nevím, až udeří náledí , možná i já to vzdám. Ale nač stahovat kalhoty když brod je daleko, nakonec každou zimu to nějak šlo.

Na kole jsem dnes vyrazil, ale bylo jak na jaře a tak to dnes nebyla žádná výzva, na kole vyjel kde kdo. Ale i tak, smad aktuální momentka kola a stav displeje (65084km):

kolot.JPG   2017t.JPG

Tak snad ty bláboly táhnout k nějakému závěru? Hlavně to zdraví, bez toho to nepůjde. A pak hodně kilometrů a zážitků na kole.

Zpátky