48k

Tak jen stručně a telegraficky a taky značne opožděně. 30.11.2015 kolo dosáhlo 48 000 km na displeji tachometru, ale zrovna ten den lilo jako z konve, byla docela zima a už jsem se nechtěl potmě pouštět do fotografických experimentů, tak otevřene přiznávám, že se jedná o fotografie z příslušného období i když ne z přesného okamžiku. Také zkolaboval zimou fotoaparát, tak něco foceno na mobil a za šera to také není žádná sláva.

Tak snad cyklocomputer po návratu domů, i tato fotka dopadla tak mizerně že jsem jí musel trochu pomoci na počítači aby displej byl vůbec k přečtení. Pár kilometrů do konce roku to asi ještě dá, ale přes 8000 se letos asi nedostanu.

48k_.jpg

A snad nějaká aktuální momentka kola, s bleskem v garáži a bez blesku v přírodě, no když nic tak, tak zachycuje atmosféru.

kolo2_.JPG     kolo1_.jpg

A něco přírodních krás, ranní mlha nad Prahou, to by asi chtělo stativ a zrcadlovku, mobil dělal co uměl.

ranni_mlha_.jpg

To by asi telegraficky bylo všechno, snad se podaří do konce roku ještě nějaká aktualizce, ale rovnou slibujeme - PFko od nás jako každý rok nečekejte.

Dokola sledovalo online putování cyklotrempa J.Bíny po Jižní Americe na stránkách www.kolemkolem.cz a drželo palce, aby vše dopadlo dobře, ale takový zkušený cyklista si poradí sám a už je po třech měsích šťastně doma. Alespoň jsem si koupil jeho cestovatelské knihy a doporučujeme.

Tak zpátky Dokola