36 000 km

A čas pořád utíká jako splašený, abych si někam poznamenal tak technická poznámka na Dokola - 36 tisíc. Ale utíká to tak že k události sice došlo tradičně v Praze v Prokopském údolí ale zmeškal jsem o jeden kilometr. Tak cyklocomputer a kolo v celé kráse.

  

Jak byla celá zima teplá a bez sněhu (prakticky řečeno žádná zima nebyla) tak jaro se trochu kazí, no uvidíme. A v květnu nás čeká cyklistické peklo, v rámci akce "na kole do práce" začne jezdit úplně každý. Něco technických poznámek, vzhledem k mírné zimě kolo ani nebude potřebovat pravidelnou jarní generálku, no ale blatníky už jsou pryč. A změnil jsem obutí, léta jsem měl obuto Author Panaracer Silk Road, nízká cena, lehký ale moc nevydrží, zadní jsem měnil tak po 3000 km. A byl dost citlivý na defekt, stačil ostrý kamínek a bylo zle. Snažil jsem se každý den plášť kontrolovat ale stejně defektů bylo dost, zejména po zimě kdy je na cestách všude plno štěrku po zimním posypu. Na všech forech jsou vychvalovány pláště Schwalbe tak to taky zkusím a uvidíme. Už je tedy přezuto na Schwalbe Huricane 26 x 2.

Co dodat? Kolo jezdí, na léto jsou nějaké plány ale lépe do předu nic moc neplánovat a pak to většinou vyjde. Tak zase někdy Dokola

Zpátky