6666    (Km)

Ano právě tolik a právě dnes - má na tachometru nové (i když je ještě nové po jednom roce a po tolika kilometrech ?) kolo. Nijak významné datum (22.11.2009), nijak významné místo (nábřeží Vltavy v Praze u Barrandovského mostu) ale to číslo.... Tak snad nejprve fotodokumentace:

Takže takhle pěkně to vypadá na displeji cyklocomputeru

A takhle vypadá ono místo

Jinak jsem byl trochu zklamán - žádné mimořádné jevy jsem nepozoroval. Čekal jsem, že třeba začne vřít voda ve Vltavě, že se na obloze ukáže znamení toho jehož jméno neumíme vyslovit nebo že mne kontaktuje ďábel s výhodnou nabídkou - a nic. Ale možná, že to ještě přijde, nebo že to místo není úplně přesné. Nejhorší varianta je, že se nestane nic. Tak snad někdy příště.

Zkusil jsem vygůglit 6666 (konec konců zvídavý čtenář, který není líný může učinit totéž) a výsledky byly dost hubené. Snad http://www.ridingthebeast.com/numbers/nu6666.php zmínka o složení satanových jednotek. To pro číslo 666 jsou výsledky hledání mnohem bohatší, ale to muselo být někdy loni v září a nic mimořádného jsem nepozoroval. Konec konců v dnešním světě plném čísel se tato hodnota musí objevovat velmi často a kdyby vždy, když nějaký čítač v počítači dosáhne hodnoty 666 mělo nastat něco mimořádného, stalo by se to vlastně obyčejnou věcí.

Takže přeji sobě a kolu ještě hodně kilometrů - a to snad stačí.

Dost okultismu a zpátky Dokola