35 000 km

To nám ta zima utekla. A docela dlouho jsme se odmlčeli. Ale to ne že bychom leželi někde za pecí ale pořád se jezdilo na kole. Však taky kilometry naskákaly. A kolo ani nedostalo tak do těla jako jindy kdy se díky posolené sněhové břečce voda dostala všude a na jaře bylo třeba udělat kompletní rozborku-zborku a výměnu exponovaných dílů. Částečnou generálku už jsem provedl a zima tentokrát na kole nezanechala skoro žádné stopy. Však taky prakticky žádná nebyla. Hledal jsem nějaký snímek se zimní náladou - sníh a tak, ale nic jsem z letoška nenašel. Ráno jsem mimo jiné vyměnil řetěz a teď odpoledne s tím byly trochu problémy ale to si sedne. A těch 35 000 tentokrát vyšlo do Lipenců, tak je alespoň nějaká změna proti obvyklému Prokopskému údolí. Tak snad nějaký ten snímek - tentokrát za světla a na skutečný fotopřístroj, ten mobil minule potmě dost zklamal.

    

A snad nějaká ukázka jak vypadala letošní cyklistická zima např, minulý víkend, to byl okruh Praha-Příbram-Praha přes různé vesničky. S obědem jsem spoléhal na Obecnickou Rezervaci ale měli otevřeno až od 14:00 tak mě spasilo Podlesí. Jako obvykle žlutá je výškový profil, horní křivka je teplota a je vidět že přes den to lezlo až ke dvaceti stupňům, dolní křivka je okamžitá rychlost a přes šedesát jsem se nedostal.

I obchody se sportovními potřebami již zimu vzdaly a uklízejí lyže a připravují letní nabídku. A ještě musíme nechat na autech 14 dní zimní gumy. A možná už bude taky čas sundat s kola blatníky.

Zpátky