Servisní pytlík Dokola


Již několik měsíců avizujeme na úvodní stránce Dokola aktualitu - servisní pytlík Dokola. Kolega Adam přes avizovaný příspěvek na toto téma stále mlčí a tak jsem se rozhoupal já.Celá myšlenka má propagačně-svépomocný charakter a přiznám se, že jsme se nechali inspirovat jinde. Servisní pytlík je plátěná taška umístěná v cyklistické kóji v zaměstnání. Koje slouží k uskladnění jízdních kol v pracovní době a v létě zde bývá pěkný nával.

    

Obsahem servisního pytlíku je následující:
náhradní duše na horské kolo
jednoduché nářadí a montážní páky
cyklolepení
(auto)lékárnička
lahvička oleje
lahvička vazelíny
plátěný hadr
papírový blok a tužka
a nakonec to nejdůležitější - placka rumu


Celé je doplněno laminovaným vytištěným letákem s logem Dokola. Akce již trvá několik měsíců a dle stop již minimálně lepení bylo využito. Rum zůstává nedotčen - což nás přiznávám se dost překvapuje - a i blok na vzkazy je stále prázdný - a to nás trochu zklamalo. Zda a kolik nových čtenářů našeho webu tato akce získala je tak pro nás tajemstvím.
Každopádně nějaký závěr. Akce nelitujeme, pytlík se snažíme udržovat funkční a kompletní a pokud pomohl alespoň jednomu cyklistovi, svůj účel splnil.

A právě nyní jsem si uvědomil závažný nedostatek našeho pytlíku - chybí hustilka! Hned zítra musím napravit - hle k čemu může být psaní příspěvku užitečné.

Zpátky