16k

Tedy slovy přesněji 16 000 km má (mělo) najeto (nové?) kolo 8.července 2011. Podařilo se dokumentárně zachytit. To má význam jednak pro naši čtenářové, aby bylo vidět že Dokola žije a nezemřelo a jednak pro mne abych si nemusel vést jiný deníček. Přiložených pár fotek dokumentuje celou událost.  Vzpomínám na původní kolo kdy ono oslavilo 16 000 - ani nevím, na Dokola zachyceno není a jinde jsem ani neevidoval. Ale už to bude pěkných pár let. Každopádně myslím, že tehdy bylo docela kompletní, zato nyní - už je nový rám, preventivně jsem na sezonu vyměnil celé přední a zadní kolo a o spotřebním materiálu nemluvě.

Fotečky

Mimochodem na druhém obrázku je na displeji cyklocomputeru kapka, chvíli jsem uvažoval o tom, zda jsem ho oslintal, ale není tomu tak. Prostě toho rána trochu pršelo. A modří poznali, bylo to kdesi v Prokopském údolí v Praze. Ono celé letošní léto je takové trochu nešťastné. Chvíli strašný hic, pak strašná bouřka, pak zima a zase znovu. Ale kdo to nesnáší, optimistická (!) zpráva. Už se to zkracuje a zimy se dočkáte! To zase budou deprese.......

Co dodat optimistického na závěr? Snad si dovolím citovat kolegu EbuldočkaPočasí se snad má umoudřit a bude skutečné léto, tak se na to pojďte, spolu se mnou, těšit.

Zpátky (Tom)Dokola