39 000 km

Jenom taková poznámka do deníčku. Utíká to tak rychle že jsem nestihl ani pořádné foto. Jenom taková rozmazaná momentka.

  

Akorát to tentokrát byla zajímavější destinace, někde v okolí Čelákovic. Inu vyrazil jsem tentokrát do neprobádaných končin, ale měl jsem zkušeného průvodce který to tu zná naopak jako své boty. Prahu jsem projel metrem na Černý most, tady je ven z Prahy poměrně slušná cyklostezka, ale navigace není příliš jednoduchá, ještě by to chtělo několik cvičných průjezdů. Po troše bloudění jsem dojel do Čelákovic kde jsme měli na nádraží sraz. A pak už přes několik restaurací do Milovic a zpět k Labi, počasí bylo takové neurčité. Ale krajinu musím pochválit, je to něco úplně jiného než okolí Berounky a určitě si zaslouží více pozornosti.

     

Takže z mé strany nadšení a určitě se sem musím ještě podívat. Krajina rovinatá ale cyklisticky výborná, plno opuštěných silnic, cest a cyklostezek. Akorát tím metrem přes Prahu je to skoro hodina. Najeto celkem cca 70 km a spokojenost. Kolo šlapalo jako hodinky, což je poslední dobou už takový standard. Zejména od přezutí na Schwalbe na jaře jsem neměl ani defekt. Ale něco určitě přijde.

Zpátky